Boeken

Boeken

 

Boeken zoeken over je rottweiler is voor veel mensen best wel lastig, waar vind je een geschikt boek over de Rottweiler. En welk boek moet je dan aanschaffen. Er zijn wel honderd verschillende boeken over de Rottweiler, hoe je met ze om moet gaan, hoe ze te trainen, waar je allemaal rekening mee moet houden als je een Rottweiler aanschaft. Over de gezondheid van je rottweiler, en hoe je de baas blijft over je rottweiler. Hier heb ik voor u een paar suggestie boeken voor u die je een eindje op weg zullen helpen.

boeken

De Rottweiler van Esther verhoef:

Een kleine samenvatting

De Rottweiler is een van de populairste hondenrassen. Het ras staat wereldwijd bekend om zijn imposante uiterlijk en waakzaamheid, maar ook zijn onovertroffen trouw, zijn verdraagzaamheid ten opzichte van kinderen en de enorme moed die de Rottweiler aan de dag legt, zijn bewonderenswaardige eigenschappen die de liefhebbers zo in het ras waarderen.

 

Cesars aanpak voor puppy's :

Een kleine samenvatting

Cesars aanpak voor puppy's vanaf het uitkiezen van een pup tot het puberen van een jonge hond. Alle ervaringen en kennis die Cesar Millan opdeed met puppy's deelt hij in dit boek. Van het werken met regels, grenzen en beperkingen tot de juiste voeding, vaccinatie en optimale verzorging. Cesar gaat uitgebreid in op veelvoorkomende problemen en hoe je die al direct vanaf het begin kunt aanpakken. Met zijn aanpak word je een goede baas voor je puppy en geef je hem alles om evenwichtig op te groeien. Cesar Millan is een van de meest vooraanstaande honden-trainers ter wereld. Hij beschikt over het unieke vermogen de psychologie van de hond werkelijk te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die écht werkt. Voor iedereen!

 

De Rottweiler van Ruud Haak:

Een kleine samenvatting

Volledige beschrijving van de Rottweiler, een stuk geschiedenis en afstamming van het ras. Duidelijk is ook de bedoeling van de schrijver met dit werk: dat een Rottweiler geenszins een hond is voor iedereen maar een specifieke baas nodig heeft. Gewezen wordt op vele praktijkgevallen: uitzoeken van een pup, opvoeding, basisoefeningen als volgen, zitten etc., africhting, tentoonstelling en tot slot enige wenken over voeding en verzorging van huid en haar. Het is een eerlijke beschrijving, duidelijk opgetekend en zelfs waarschuwend geschreven aan het adres van beginnende Rottweiler eigenaren. Duidelijke foto's in zwart-wit en in kleur die het ras goed doen uitkomen.

 

Cesars aanpak:

Een kleine Samenvatting

Cesar Millan heeft de mysterieuze gave om met honden te communiceren en de wereld door hun ogen te zien.
Ontdek wat er in je hond omgaat en ontwikkel een goede en hechte band met je beste vriend.
Cesar Millan is een internationaal vermaarde hondenkenner. In Cesars Aanpak helpt hij je de wereld door de ogen van je hond te bekijken, zodat je gedragsproblemen eindelijk succesvol kunt aanpakken.
Je leert:
* dat je je hond misschien niet geeft wat hij echt nodig heeft
* dat de sleutel tot een goede relatie met je hond in zijn natuurlijke roedelinstincten ligt
* hoe je op hondenniveau met hem communiceert
* dat probleem rassen niet bestaan, probleemeigenaren wel
* waarom elke hond een baan nodig heeft
* hoe je een hond kiest die bij jou en je gezin past
* wat het verschil is tussen discipline en straf
   en zo zijn er nog veel meer!
 
      
          boeken
 

 

Ik heb hier nog een paar suggesties  

Heb jezelf ook nog suggesties voor boeken die je graag wilt delen? 

Geef het aan ons door of maak er een onderwerp van in ons forum!

 

< Vorige pagina                                             Volgende pagina >

 

 

Reacties zijn gesloten.