Beloningen van je rottweiler pup

BELONINGEN VAN JE ROTTWEILER

rottweiler kluift op zijn bot

 

Beloningen van je rottweiler pup, Wanneer geef je de beloningen aan je pup?

Mag je altijd een beloning geven?

Wat geef ik mijn rottweiler pup voor een beloning?

 

De beloningen van je rottweiler pup geef je wanneer hij/zij een oefening goed heeft uitgevoerd. Dit kan een honden snoepje of koekje zijn, maar niet te groot. Er zijn vele smaken en soorten beloningen van je pup, dit is even uit proberen en kijken wat je hond of puppy graag lust en dat hou je dan als beloning.

 

Belangrijk is bij  beloningen van je rottweiler pup is dat je hem niet vet mest. Honden hebben een zeer goed ontwikkelde smaak, het is daarom niet nodig hem een heel koekje als beloning geeft. Breek daarom een klein tipje van het koekje af en geef je rottweiler pup dit als beloning iedere keer wanneer er een oefening goed uitvoert word een klein tipje van het koekje. De hond belonen is bij puppy´s zeer effectief. Maar de hoogste beloning voor je puppy is de aan dacht die je hem/haar geeft.

 

beloningen van je rottweiler pup

 

Honden doen echt alles om je aandacht te krijgen. Het is dan de bedoeling dat je jouw hond laat werken voor aandacht voor jouw en niet voor het snoepje dat je in je hand hebt.

Wanneer de rottweiler pup groter wordt is het dan ook aan te raden om steeds meer het snoepje als beloning te vervangen door jouw aandacht voor de hond.

 

Dit kan simpel, door je Rottweiler pup eens goed te aaien/strelen wanneer deze een oefening goed uitvoert. Of na enkele goed uitgevoerde oefeningen eens goed te ravotten met je hond. Een touw met een knoop is hier ideaal voor. Laat de hond er maar in bijten en doe maar een trekspelletje. Hier zal hij dol op zijn. En hij zal dan ook zijn uiterst best doen om daarna met jou te mogen spelen.

beloningen van je rottweiler pup

Bij sommige honden rassen is het aan te raden om van jongs af niet te veel te belonen met iets voor op te eten.

Sommige honden gaan hierdoor namelijk snel kwijlen en dat wil je ook niet.

Let ook op de toon wanneer je praat tegen je hond. Wanneer je iets zegt met een Hoge toon zal de hond dit eerder zien als een beloning. Wanneer je de hond beloont met “flink zo” Zeg dit dan met een hogere toon.

Wanneer je iets zegt met een lage toon zal de hond dit eerder zien als een berisping. Wanneer je de hond berispt met “Foei” of “Neen” zeg dit dan met een Lagere toon.

Belangrijk! Ga Nooit tegen je Rottweiler roepen/schreeuwen, dit heeft geen enkele zin.

De beloningen zijn natuurlijk niet alleen voor je rottweiler pup, dit geldt ook voor volwassen honden welk ras dan ook.

 

beloningen van je rottweiler pup

 

Koop hier een lekker snoepje en probeer het maar uit 🙂

 

 

< Vorige pagina                                             Volgende pagina >

Reacties zijn gesloten.