Het Zindelijk maken van je rottweiler pup

HET ZINDELIJK MAKEN VAN JE ROTTWEILER PUP

 

Het zindelijk maken van je rottweiler pup is aangebroken vanaf het moment dat jij hem mee naar huis nam.

Hoe ga je er dan voor zorgen dat je pup zo snel mogelijk zindelijk word.

Het zindelijk maken van je rottweiler pup is niet zo heel erg moeilijk, je moet er alleen heel veel aandacht en tijd aan besteden.

Op het internet staan allemaal verschillende manieren, en welke is dan het beste, geen idee.

De praktijk is toch altijd anders, en misschien is er van alle verschillende manieren wel iets wat je helpt of dat helpt, het is gewoon uit proberen en kijken wat voor jouw werkt, en waar je pup goed op reageert.

het zindelijk maken van je rottweiler pup

Ik ga je gewoon vertellen wat wij hebben gedaan om Storm zindelijk te maken, hij was binnen no time zindelijk.

Als eerste hebben wij ervoor gezorgd dat er een benche was, een die groot genoeg is voor als hij volwassen word. De benche hebben wij tijdelijk verkleind (stuk hout als afscheiding)daarin een schapen vacht en zijn speeltje(knuffel in dit geval).

Bij aankomst thuis hebben we hem even rond laten snuffelen. Zijn eten- en drinkbak laten zien (met natuurlijk al wat erin). De deur naar de tuin hebben we ook gelijk open gezet en nadat hij wat had gedronken gelijk in de tuin gezet ,waar hij gelijk een plasje deed…..GOED ZO JONGEN DAT IS BRAAF…..en gelijk een hoop gekwispel en gelik.

Telkens als hij dus had gedronken of wat had gegeten zetten wij hem in de tuin. Als je op een flatje woont is dat natuurlijk niet mogelijk, maar misschien dat je een balkon hebt waar dat mogelijk is. Anders zal je toch steeds naar buiten moeten gaan.

Hou dan wel rekening met het feit dat je pup nog niet alle inentingen heeft gehad en dan niet op het gras mag i.v.m. alle hondenziektes en virussen .

S’avonds als wij naar bed gingen dan ging hij in de benche, wel natuurlijk eerst even laten plassen en poepen, en s,morgens vroeg gelijk eruit voor zijn behoefte. Elke keer als hij zijn behoefte had gedaan prezen we hem de hemel in en dat heeft goed gewerkt voor ons.

Dat wil niet zeggen dat hij nooit een ongelukje heeft gehad, zeker wel. Maar dat ruimde we op en zeiden dan heel streng.. FOEI ..en zetten hem gelijk buiten. De ene pup zal het ook sneller leren als de andere, je moet consequent blijven herhalen en herhalen en herhalen.

Is met kleine kinderen toch ook zo!!!

Heb jezelf ook een leuk  verhaal over het zindelijk maken van je rottweiler pup? Zet het dan in het forum of neem contact met me op.

het zindelijk maken van je pup                                                    het zindelijk maken van je pup

 

< Vorige pagina                                             Volgende pagina >

 

 

                     

 

Reacties zijn gesloten.