proef

liggende Rottweiler

De Rottweiler is een ras waar veel vooroordelen over zijn.

Met deze site willen wij jullie er het tegendeel van bewijzen!

Deze website maken wij met liefde voor onze hond!

Omdat er veel misverstanden zijn over de Rottweiler willen wij u kennis laten maken met de hond die wij kennen. En u te laten zien dat niet alles waar is wat er over deze trouwe viervoeter word vertelt, dus een beetje meer informatie over dit geweldige hondenras.

liggende Rottweiler

Even iets over ons:
Mijn naam is Gerda,en samen met mijn vriend Chris hebben we deze website gemaakt. Omdat wij namelijk een vreselijk lieve, ondeugende, stoere, irriterende, sterke, mooie, aandacht vragende Rottweiler hebben.

Hoe heb je Love Rottweilers gevonden?
  • Ander antwoord
reanimeerde rottweiler

Veel vreemden en zelfs kennissen en familie zeggen," ben je niet bang dat hij jouw zal pakken, je kinderen of de hond van de buren!"

Ja ze zijn zeker groot, krachtig en worden afgeschilderd als onvoorspelbaar, waakhonden of zelfs strijders.

De Rottweiler die wij kennen en waar die vandaan komt, is groot, moedig, sterk en ziet er angstaanjagend uit. Zeker waar, maar hij is ook lief, zacht, gevoelig, intelligent, onhandig ,loyale, hardwerkend ….en nog zoveel meer.

rottweiler met kind

Zijn naam is Storm en is nu 16 maanden oud en het is een reu, en best wel een flinke ook, hij weegt nu al 48 kilo.

De naam Storm is bedacht door mijn vriend zijn dochtertje. We zeiden als we een hondje zouden nemen wat zou jij dan een mooie naam vinden, nou dat was dus Storm en het mooie is hij pas perfect bij hem.

Blog berichten

Reacties zijn gesloten.