Winkel ideeën

   Winkel ideeën voor je Rottweiler

 

rottweiler-speelgoed 

 

De Rottweiler is natuurlijk een grote stevige en vooral sterke hond, dus kan je niet zomaar iets aanschaffen, dan is goedkoop heel vaak duurkoop.

Dus ga ik jullie een beetje op weg helpen.

Speeltjes ook daar is heel veel variatie in, en ook weer goedkoop is vaak duur koop.

 

Nog een paar suggesties die u misschien goed van pas komen, ik heb er in ieder geval baat bij gehad u misschien ook wel;

De Halti - Dit is een hoofdtuig voor honden voor een diervriendelijke controle, waardoor u uw hond makkelijk kan leiden.

De anti slip hondenlijn -die is praktisch, licht en zeer sterk . De bijzondere combinatie van rubber en textiel is comfortabel in gebruik. Het is waterdicht, dus u kunt met uw hond wandelen in de regen en u heeft er meer grip op.

De treat bag - Niet meer zoeken naar hondensnoepjes in je jaszak of tas, met de Treat Bag heeft je al zijn lekkers in een hygiënische houder. Ideaal om te gebruiken bij training. 

De jolly egg -  dit is een robuuste en onvoorspelbare speelbal voor de hond. Door zijn eivorm beweegt Jolly Egg alle kanten op en bezorgt hij uw hond oneindig veel speel plezier!

De tandpasta en tandenborstel - Dagelijks poetsen gaat tand plak en de vorming van tandsteen tegen en zorgt daarnaast voor een frisse adem. De dubbele tandenborstel is geschikt voor alle honden.

Het Dino bot - Het Dino bot is een heerlijk kluif been voor je hond. Het bot bevat nog kleine stukjes vlees en is zeer smakelijk voor je hond.

Je Rottweiler zal ervan gaan watertanden. 

  Kijk en vergelijk!

           winkel ideeën                             rottweiler met groot bot

                                      Volgende pagina >

 

Blafbanden en trainingsbanden
10% extra korting op alle banden bovenop de standaard 40% korting in het assortiment.
HONDENTRAINING

Reacties zijn gesloten.