Snoepjes als beloning

 SNOEPJES ALS BELONING

            rottweiler-trainings-snoepjes        rottweiler-beloning             

 

Snoepjes als beloning wanneer geef je het aan je hond?  Wanneer hij niet heeft geblaft, wanneer hij buiten zijn behoefte heeft gedaan, de oefeningen juist gedaan heeft tijdens de training. Krijgt hij een snoepje als beloning als hij niet tegen je visite opspringt, omdat hij braaf was of gewoon omdat je hartstikke gek op hem bent.

Gebruik kleine snoepjes als beloning voor de training, je wilt niet dat je hond te dik word, maak ze desnoods kleiner of breek er telkens een stukje af. Het gaat erom dat hij/zij wat krijgt als ze iets goeds gedaan hebben en dat hoeft geen hele kluif te zijn.

 snoepjes als beloning

Dan zijn er ook nog de Kauwsnacks

 

De bekwame tanden verzorgende snoepjes als beloning, om de gezondheid van tanden en het tandvlees te ondersteunen is dit een gezond snoepje als beloning. Door de combinatie van de speciale textuur en de reinigende actieve werk stoffen.

Varkens- en runderoren zijn zeer geliefd bij honden. In tegenstelling tot varkensoren zijn runderoren vet armer en taaier door de andere samenstelling. Door deze taaie structuur gaan de runderoren langer mee en heeft uw hond langer plezier tijdens het kauwen.

 

Nog wat nuttige kauw tips

snoepjes als beloning

 

De T bone - is getest voor de meest hard kluivende honden. Zorgt voor een stevig en gezond gebit. De T bone is echt een aanwinst , hij kauwt er graag op en is niet kapot te krijgen, hij heeft er dus maanden plezier van.

Gedroogde runderluchtpijp - Dit is een vetarme snack en zeer geschikt voor honden met een gevoelige maag/darmstelsel,een ideale calorie arme snack.

De gedroogde zalmhuid - De gedroogde stukken zalmhuid voor de hond zijn een smakelijke gedroogde vissnack. Deze bevat Omega 3 en help bij een gezonde vacht en huid en ze vinden het heerlijk.

Schapenvet Bonbons - Schapenvet is een 100% natuurlijk aanvullend voer voor uw hond.  De smakelijke bonbons zijn te verkrijgen in de smaken knoflook, zeewier en zalm.  Schapenvet draagt bij aan een soepele en glanzende vacht. Tevens bevorderen de schapenvet bonbons de spijsvertering, houden het cholesterol op een normaal niveau en helpen de natuurlijke weerstand te versterken.

 

    snoepjes als beloning          snoepjes als beloning

 

< Vorige pagina                           

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.