Speeltjes voor uw troetelbeer staan hier!

  SPEELTJES

 

Kind met Rottweiler

 

 

Je Rottweiler vind het heerlijk om met je te spelen en te ravotten. Hij werkt graag voor je en vind apporteren echt helemaal geweldig, jij gooit en hij haalt het voor je op.

Let er wel op dat jij bepaalt wanneer er gespeeld word en niet je Rottweiler, jij bent de baas en niet hij. Dus komt hij met zijn speeltje naar jouw toe negeer hem dan gewoon, pak wanneer jij daar zin/tijd voor hebt zijn speeltje.

Er zijn natuurlijk ook honderd duizend verschillende speeltjes, balletje, touwtjes en zelfs zoek spelletjes voor je hond te verkrijgen.

Wat is er dan goed voor jouw Rottweiler?

Onze ervaring is dat ze stevig , hard en groot moeten zijn zoals een kong(die is van rubber en je kunt hem nog vullen met wat lekker ook)daar is je Rottweiler wel even mee bezig.

Een tennis bal is ook leuk om mee buiten te apporteren(deze plukt hij helemaal kaal). Maar er zijn ook rubberen balletjes met een touw eraan die zijn makkelijker te hanteren en af te pakken wanneer je hond hem los moet laten.

Een dikke knot van stevig touw is ook een aanrader, pas wel op met binnen spelen hij slaat hier namelijk alles mee omver. 

 

speeltjes

Zorg dat het sterke speeltjes zijn wat niet snel te slopen is, je Rottweiler heeft namelijk hele sterke tanden en zal proberen om het kapot te krijgen. 

 

    Tips voor aankopen voor je trouwe viervoeter

 

Een slip ketting ook wel correctie ketting genoemd, noodzakelijk en verplicht bij de training van je Rottweiler.  

Een hondenlijn met een verwerking van rubber, deze liggen beter in je hand en glippen niet snel weg.   

Een kong is van heel stevig rubber en een leuk speeltje voor je hond. Ze zijn er in verschillende variaties en maten.

speeltjes

 

Een T-Bone is een hard kluif bot waar ook een smaakje aan zit. Hier heeft jouw Rottweiler maanden plezier van. Het gaat niet snel kapot ze kunnen er

maar hele kleine stukje vanaf knabbelen.

 

< Vorige pagina                                             Volgende pagina >

 

Reacties zijn gesloten.